Naše stránky používají soubory cookies. Používáním těchto stránek souhlasíte s ukládáním cookies na vaše zařízení a s jejich využíváním. Souhlasím

Lifestyle  -  Restaurace

Kresios – místo, kde se setkává dobré jídlo s představivostí

Kresios – místo, kde se setkává dobré jídlo s představivostí
Kresios – místo, kde se setkává dobré jídlo s představivostí
Kresios – místo, kde se setkává dobré jídlo s představivostí
Kresios – místo, kde se setkává dobré jídlo s představivostí
Kresios – místo, kde se setkává dobré jídlo s představivostí
Kresios – místo, kde se setkává dobré jídlo s představivostí
Kresios – místo, kde se setkává dobré jídlo s představivostí
Kresios – místo, kde se setkává dobré jídlo s představivostí
Kresios – místo, kde se setkává dobré jídlo s představivostí
Kresios – místo, kde se setkává dobré jídlo s představivostí
Kresios – místo, kde se setkává dobré jídlo s představivostí
Kresios – místo, kde se setkává dobré jídlo s představivostí

Hotel Mercer v Barceloně otevřel novou restauraci se jménem Kresios, a přivítal kuchaře Guisseppa Iannottiho z italského regionu Kampánie…

Šéfkuchař Iannoti se narodil v roce 1982 a zamiloval se do vaření, když mu bylo pouhých šest. Definuje své umění přípravy jídel jako výzkum, inspiraci, fantazii a spontánnost. Od roku 2007 pracoval v mnohja slavných restauracích, a mezi mnoha poctami a oceněními, která obdržel, vyniká zvláště jedno – cena Giovanniho Dell’Anna udělená L’Espressem, stejně jako Premio Vet’anni, která mu byla udělena v San Pellegrinu. Patří mezi ty nejmladší a nejúspěšnější kuchaře Evropy.

„Šéfkuchař Lannoti vytváří inspirující a inovativní jídla,“ řekl Francesco Holgado, generální ředitel hotelu. „Na svou bundu si přišil rudé hvězdy, které každoročně získává od Michelinu.“

Jejich vztah vyplývá z toho, že sdílejí stejnou filozofii a závazek k stvoření dokonalosti. Hotel Mercer často získává ocenění za své služby, které dosahují vysoké kvality, a jejich inovace, elegantní a moderní design, si naleznou místo v srdci každého hosta.

„Moje menu jsou hluboce zakořeněné v tradici, ale jsou zcela orientované směrem k budoucnosti. Hledám ingredience pro své pokrmy dle kvality po celém světě, abych vytvořil velmi sofistikované jídla,“ řekl šéfkuchař Giuseppe. „Všechny složky, které vytvářejí dokonalost, splynou v jednu, jako je to u restaurace Mercer, která se perfektně hodí ke všem mým pokrmům.“

Hotel Mercer v Barceloně je butikovým hotelem s 28 pohodlnými pokoji a apartmány, které se nacházejí v srdci gotické čtvrti. Hosté, kteří hledají exkluzivní a jedinečné zážitky, si zde mohou odpočinout v prostředí, které ještě neměli šanci vidět. El Patio de los Naranjos je poklidným místem, kde si hosté mohou užít snídani či oběd, nebo se osvěžit nápoji. Střešní terasa s panoramatickým výhledem a bazénem je ideálním místem k opalování, občerstvení či pozorování hvězd při romantické noci. Bar s koktejly a knihovna jsou zase vhodné k navazování nových známostí a získávání přátel. Tento hotel, který vůbec není domýšlivý, ale je velmi elegantní, nabízí intuitivní zážitek a dokonalý servis.

Podobné články
X